Pco ve onemi belirlenemeyen atipik skuamoz hucreler hakkında bilgisi olan arkadaşlar buraya!!!!
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Pco ve onemi belirlenemeyen atipik skuamoz hucreler hakkında bilgisi olan arkadaşlar buraya!!!!
-
29-09-2022, 05:31:55Merhaba Arkadaşlar, 7 aylık evliyim ve evlendiğim zamandan beri cocuk sahibi olmak istiyorum. 4 ay heyecanlı bekleyişlerimin sonunda gebe kalamayınca dayanamayıp hastaneye gittim kadın doğuma Ve doktor bana ne kadarlık evlisin sorusuna 4 aylık diye cevap verince neredeyse yuzume bile bakmadı ne acelen var diyip bikac ay bekle senen dolsun diyip geri gonderdi tabi eşimin Spermiogramı da istendi. Aradan 3 ay daha gectikten sonra yine dayanamayıp eşimin raporuyla doktora tekrar gittim ve sonucu gosterdikten sonra smear testi yapıldı ultrason sonucu olarakta pco ve endometrium 9,1 mm yazan kağıdı elime tutuşturup 15 gun sonra smear testi sonucu cıkacağını ve adetin 2. gunu tekrar gelip hormon testi vermem gerektiği soylendi. Bugun ise Smear testi sonucuna bakayım dedim internet uzerinden cıkmış mı cıkmamış mı diye ve sonucta ONEMİ BELİRLENEMEYEN ATİPİK SKUAMOZ HUCRELER tanısı konmuş daha doktora gitmedim gunumun gelmesini bekliyorum ama cok moralim bozuldu bu sonucları gorunce buraya yazmak istedim aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı ve nasıl bir yol izlediler bana yardımcı olursanız cok memnun olurum Teşekkurler şimdiden..