Hemen konuya giriyorum kizlar, ben adetim bitti uc gun sonra test yapmaya basladim. Gecen ay 18. Gunde yumurtlama olmustu bu ayda o sirada cok kotu hastalandim bi hafta antibiyotik kullandim hic yumurtlama gormedim bilmiyorum ilaclardan veya hastaliktan dolayimi, ve o sirada yani adetin 21. Gununden itibaren silerken akintili kan geldi az ,gunde iki uc kere, uc gun devam etti sonra iki gunde kahverengiye dondu. Hastalandigimdada bir veya iki gun ovu testi yapamadim ama ondan haric hergun yaptim. Adetin 29. Gunu ovu testi resmen positifti kipkirmizi yani iki uc gun once, dunde yumurtlamayi adetten uc gun once yasamis oldum.
Bende cok az progesteron dusuklugu var doktorda yumurtlamadan sonra yani ovuda positivi gordukten iki gun sonra hapa basla demisti cunki erken alininca yumurtlamayi engelliyormus. Bende bu ay yumurtlama olmadi diye almadim hic. Bugunde hapa basladim ve adetim yarin veya en gec pazartesiye olmasi lazim. Aklim cok karisti sizce bi sey olurmu adete yakin yumurtlamada hamilelik olmus olsa ve adetim 14 gun sonrami gerceklesicek. Bilgisi olan varsa yada gec yumurtlayip hamile kalan varsa hamilelikte sorun yasadimi ? Veya adete iki uc kala yumurtlama olabilirmi ? Cok uzun oldu yardimci olan herkese cok tesekkurler
Bir bilgisi olan lutfen yardimci olun
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Bir bilgisi olan lutfen yardimci olun