Merhaba arkadaşlar...
Başımdan geceni sizlerle paylaşmak istedim lutfen bana yardımcı olun. Başta belirtmek isterim ki eşimle farklı şehirlerde yaşıyoruz malum memuriyet hayatı
1. Evlendikten altı ay sonra hamile kaldı. Ki hic korunmamama rağmen gebe kalmam altı ay surdu. Fakat bu sevinc kısa surdu. 6 hafta 3 gunlukken duşuk yaptım. Duşukten sonra gittiğim doktor ; korunmamıza gerek olmadığını hemen hamile kalabileceğimi soyledi.
2. Bu sure zarfında ben kanamam bitikten sonra uzun sure adet olmayınca tahlil yaptırdım sonuc 0.100 yani negatifti. Aradan bir hafta gecti teyzemler geldi bize beni ruyasında gorduğunu ve hamile olduğumu soyledi. Tabi ben bunu duyunca durmadım doğru acile gidip kan verdim aman Allah ’ım sonuc Betahcg 308 hemen en iyi ozel hastanede bir prof. Sıra aldım pazartesi gunune. Bu arada cuma gunu yaptırmıştım testi. Pazartesi sonuc 300 cıktı. Doktor laboratuvar ortamından kaynaklanabileceğini soyledi Carşamba gunu gel dedi. Carşamba gittiğimde 296 cıktı. Ultrason muaynesi yaptı bozulmuş gebelik dedi. İkinci bir tranva. 4 ay korunduk. Sonra da hic yumurtlama gunumde eşimle bir araya gelemedik.
Bu ağustos ayında tamamen birlikteydik ve bundan sonra da inş hep birlikteyiz eşimle. Soruma gelecek olursak:
3. En son adetim 13 ağıstos normalde 32-35 gun arası olurum. 16 eylul adet olmam gerekti olmayınca akşamı betahcg baktırdım 0.100 cıktı. Şuan altıncı gun gecikeli ve aşırı mide yanması sağ kasığımda batma şiddetli ağzımın tadı yok goğuslerim şiş ve sarı akıntım var ve hala adet yok. Doktora gitmeye korkuyorum artık. tekrar kaybetmek istemiyorum negatif gormek istemiyorum ne olur boyle birler yaşayıp gebe kalan var mı ? Yardım edin