Dort yıllık bir evliliğim var ve bu evlilikde birde iki yaşında bir oğlum. Ama ne yazık ki eşimle kayınvalidem ve gorumcelerim yuzunden ayrıyız tam 2 bucuk ay oldu. Ayrı bir evim vardı eşim bana dort dortluk değildi yeri geldi şiddetleri oldu bana sahip cıkan bir adamda değil di. Severek evlenmiştik oysa ki ama ben Hale ’nde eşimi seviyorum. Hic sucum olmadığı halde bana misafirliğe gelen kayın validem ve gorumcelerim yuvamı darma dağın ettiler beni eşimden ayırdılar hepsinden davacı oldum eşime uzaklaştırma kararı cıkarttım. Başıma gelen olaylardan dolayı neye uğradığımı şaşırdım dunyada şeytanlar varmışta ben bilmiyormuşum. Benden yuvamdan cocuğundan ne istediler bilmiyorum. Şuan baba evinde kalıyorum eşimide cok ozledim yuvama kavuşmak istiyorum kendim icin olmasada cocuğum icin eşim pişman olur mu ozur dilemeye gelir mi boşanmak uzereyim ailemde geri donmemi istemiyor eşimin aileside istemiyor eşimi dolduruyorlar ne yapacağım bilmiyorum
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.