Istanbul kadar guzel arkadaslarimin bana istanbul ziyaretindeki hediye ettikleri kiyafet ve esyalari paylasmak istedim...
Burdan onlara tekrar tekrar tesekkur etmek istiyorum: bunu her ne kadar dile getirsemde her seferinde yetimeyecegini az geldigini dusunup tekrarliyorum...
Barbivekenim: beni karsilamak icin karsidan sabiha gokcene hic usenmeden geldigin icin,
bana defalarca doktora giderken eslik ettigin icin, refakatci olarak hastanede kaldigin icin, beni koruyup kolladigin icin tesekkur ederim

Xzgim: hastanede yanimda kaldigin bana anne sefkati gosterdigin icin, defalarca evini acip sofrani benimle paylastigin icin tesekkur ederim

Tutim: Doktora benimle geldigin, hastanede ziyaret ettigin icin beni kirmayip zor donemlerinde yemege geldigin icn tesekkur ederim

Aybur34um: hastaneye gelemeyip kendini suclu hissettigin defalarca aradigin icin, karninda bebisinle o kadar yol kat edip bulusmaya geldigin icin tesekkur ederim

Hanturksum: taaa Ankaralardan bizimle bulusmaya geldigin icin sicacik sohbetinle bize eslik ettigin icin tesekkur ederim

Simdi sira geldi hediyelerime