8. ve 9. haftada kalp atışını duyanlar bu durumun sebebi neydi ?
Hcg mi yavaş artıyordu,gec dollenme miydi,adet duzeninizin yaklaşık 35 gunde bir olması mı ? vs. vs.
yolk sacı ilk ne zaman gordunuz gibi bir suru sorum var.Cevaplarınızı bekliyorum..
Cunku benim değerlerim yavaş artıyor.Ozetle şunu paylaşayım.
Benim şoyle bir durumum var.Değerlerden dolayı boş gebelikten şuphelenildi.
SAT 3 Aralık-(yaklaşık 35 gunde bir oluyorum)
6 Ocak'ta kan testi 58,42
8 Ocak'ta 117,9
13 Ocak'ta 465,5
15 Ocak'ta 639,2
19 Ocak'ta 1019 (3,65 mm kese gorundu vajinal ultrasonda)
28 Ocak'ta 4389 (9,9 mm kese gorundu vajinal ultrasonda)
5 Şubat'ta yani bugun 12136 (15,5 mm kese gorundu vajinal ultrasonda,karından baktı kese vardı ama net gormek icin vajinal baktı)Ayrıca yolk sac oluşumuda gordu gibi.
Hem olumlu hem olumsuz yorumları oldu doktorun.
Hcg artışı ve kese boyunun buyumesi icin olumsuz konuşmadı.Ama buyuk ihtimal kurtaja gider dedi.Boyle olan olumlu sonuclanan hastalarımda oldu dedi.20 mm olana kadar bekleyelim dedi.Yani haftaya yine gidicem ve yine bekleme sureci beni bekliyor.Beklemek daha bir yoruyor insanı.6+5 yazıyor ultrasonda ama cokta belirleyici değil sanırım.
Sat 3 Aralık sayılır.Ama yumurtlama tarihim 24 aralık cıkıyor ki benim zaten ''adeten sonraki'' ilk ve son ilişkim de o zaman oldu bu zamana kadar.yaklaşık 35 gunde bir olan biriyim.Kafamda deli sorularrrr.Allah'a emanet gidiyor bakalım nolcak.Sonunda bir mucize olur mu bilmem.Herşey Allah'tan.Bu bir sınav ve sabrediyorum.
8. ve 9. haftada kalp atışını duyanlar bu durumun sebebi neydi ?
Gebelik / Hamilelik / Kadın Doğum0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadın Hastalıkları ve Jinekoloji
- Gebelik / Hamilelik / Kadın Doğum
- 8. ve 9. haftada kalp atışını duyanlar bu durumun sebebi neydi ?