Adetim 8gun gecikti beta hcg 7.6 cıktı yukselirmi acaba?
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Adetim 8gun gecikti beta hcg 7.6 cıktı yukselirmi acaba?
-
29-09-2022, 03:49:16Sat 14kasım,,,dongum 25,,bat 9uydu ,Adetim 8gun gecikti 3gun gecince 12sinde yani kan tahlili yaptırmıştım, 0.4 cıkmıştı, bugun yaptırdım 7.6 cıkmış,,,mayıstan beri 3.cu bebeği deniyorduk, haziranda yani ilk denediğimiz ay kimyasal yaşadım, ama adetten 4gun once 5.4le oğrenip ertesi gun 0 değer cıkmasıyla ve 2gun sonra tam gunumde adet olmamla kimyasal olduğu anlaşılmıştı,, bu ay sallamıştım aslında, cunku drun verdiği yumurta guclendiriciyi kullanırken (adet duzenleme hapı olan, ama benim adetlerim hic şaşmazdı oyuzden Dr yumurta guclendirici etkisi nedeniyle verdim sana onu demişti)kullandım ama ara kanama yaşadım ilk kez hayatımda, gecen ay adetim 2gun surdu 4gunde biterdi normalde, sonra 1hafta gecince kahverengi camur gibi lekelenme yaşadım 4gun,4.cu gun kesildi ogun ilişki oldu,yumurtlama gunumu gosteriyodu takvim, ama son ilişkim 7 ve 8aralıktı,bat'tan 1ve 2gun once yani, 2defamı yumurtladım acaba, ve gec dollenmeden şupheleniyorum değerim artarmı sizce varmı bukadar gecikmeyle bu değeri gorup sonradan yukselen