Merhaba herkese. Son 6 ayım cok kotu gecti. 2 yıldır bebek sahibi olmaya calışıyoruz. Hic doktora gitmemiştim en sonunda 6 ay once doktora gitmeye karar verdik. Doktor adet olmamı beklememi sonrasında tahliller yapacağını soyledi. Ben onu beklerken cok supriz bir şekilde hamile olduğumu oğrendim. Cok mutlu olmuştuk fakat mutluluğumuz sadece 2 hafta surdu ve bebeğimin kalbi durdu. Onu kaybettik. 8. haftada kurtaj oldum. O şoku tam atlattım derken 3 hafta once 15000 beta değeriyle dış gebelik gecirdiğimi oğrendim. Doktor adeta saatli bomba gibi gezdiğimi soyledi ve acil hastaneye cağırdı. Değeri oğrendikten 2 saat sonra ameliyata alındım. Tupumu parcaladığı icin almak zorunda kaldılar. Şuan 1 tupum var ama yumurtalıklarım cok iyiymiş. İstersem yine hamile kalabilirmişim.
28 yaşındayım ve şuan bir daha anne olmaya asla cesaret edemiyorum. Belli bir zamandan sonra anne olmak istersem sanırım bu artık tup bebek yontemiyle olacak. Cunku bir daha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Bu durumu yaşayan var mı sizce ne yapmalıyım? lutfen bana yardımcı olun fikirlerinize cok ihtiyacım var.
Dış Gebelik-Aynı şeyleri yaşayanlar Lutfen yaşadıklarınızı paylaşın!!
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Dış Gebelik-Aynı şeyleri yaşayanlar Lutfen yaşadıklarınızı paylaşın!!