İyi gunler oncelikle, Ramazan ayınız mubarek olsun. Benim aklımda takılan birkac soru tartışacağım. Ben YouTube'da muzikten telif yedim. Fakat yanlışlıkla itiraz et yerinden bu videoyu satmıyorum veya bu video para kazanmıyorum yuvarlak kutucuğa tıkladım. Gonderip gondermediğimi bilemiyorum. Gecenlerde YouTube'da bir kişi aynı boyle itiraz ediyor. Benim ettiğim yerden yuvarlak kutucuğa tıklayıp aşağıda forumlar cıkıyor adres, telefon vs. bilgiler dolduruyor ve atıyorum şu tarihten şu tarihe kadar cevaplanacaktır diyor video panelinde. Bende boyle bir şey gercekleşmedi. Video sildim ne olup bittiğini goremiyorum, diyorum tıkladığım secenek gondermiş olsaydı YouTube ait e-maile bildirim gelir miydi? Bir de başka hesaptan aynı yere girdiğimde aynı seceneğe tıkladığımda;

Bu telif hakkı hak talebinin gecerli olmadığını duşunuyorum, cunku:
Videoyu satmıyorum veya ondan herhangi bir şekilde para kazanmıyorum.
İcerikten finansal olarak yararlanıp yararlanmadığınız onemli değildir. Sahibinden izin almadığınız surece kullanamazsınız.
YouTube'da telif hakları konusunda daha fazla bilgi edinin.
Boyle demişti tabi aradan 3 ay gecti hatırlayamıyorum. Boyle bir şey cıktı mı karşıma yoksa direk gitti mi fakat bilgi falan doldurmadım. Şoyle duşunuyorum itirazım gitmiş olsa bile ona dair bir tane bildirim gelirdi. Şu tarihe kadar cevaplanacaktır veya itirazınız onaylanmadı, reddedildi veyahut da en kotusu geri donerlerdi hic bir bildirim gelmedi. İtiraz edilince bu saydıklarım gercekleşiyor mu yanlışım varsa duzeltiniz lutfen. Peki gitti diyelim aradan neredeyse 90 gun gecti itiraz gerekcesi 30 iş gununden sonra bir işlem yapma hakkı var mıdır ?
Tekrar kusuruma bakmayınız her şey icin teşekkur ederim hayırlı Ramazanlar