Bugun 23 Ekim 2019,
11 gun onceye gidelim!
telefonuma yuklediğim programla yumurtlama tarihlerim 14-22 Ekim arasıydı.
Gectiğimiz Mart 2019 ’dan reglim 38-41 gun arasındaydı.Gecikmesine anlam veremedim doktora gittiğimde cok muhim olmadığını soyledi.Ama aşağı yukarı yumurtlama tarihlerim konusunda beni yanıltıyordu.
13-15-17-19 Ekim ’de denemelerimiz oldu!Tarihleri telefonumda işaretledim.
Hangi tarihte dollenme olmuştur ya da olmamıştır bilemiyorum.Okuduğumda dollenme belirtilerini yaşıyordum.Bu yuzden vucudumdaki değişimleri daha dikkatlice takip ediyordum.
19 ’unda vucudumda bazı değişimler hissetmeye başladım.Belim ’de cok ağrı,regl olacak gibi alt karnımda ağrı,yorgunluk hissi goğuste şişlik vardı.20 ’sinde aynı etkiler devam etti.
21 Pazartesi goğuslerimde şişlik surekli idarara cıkma durumu,uyku hali devam ediyor.22 ’si Salı gecesi uşume geldi.Sabahında koyu bir leke ic camaşırımda gordum.Regl ağrısı gibi karında ağrı,uyku hali,idrara cıkma,idrarda koyuluk,iştahsızlık gibi hallerim devam etti.Bugun 23 ’u aynı etkiler devam ediyor.Ayaklarım cok uşuyor.Bazen uşume bazen yanma etkisi.Hamile olduğumu duşunuyorum ama bilemiyorum.Okuduğumda dollenme etkilerini yaşıyorum. 3 yaşında 1 tane oğlum var.Bu kadar bilincli değildim.Şuan bu etkileri yaşadığım icin sonucu merakla bekliyorum.Eğer hamile olursam 15-17 -19 Ekim tarihlerinden 13 ya da 15 Ekim tarihlerinden birinde olduğunu duşunuyorum.Cunku Dollenme belirtilerinin 5 gunde kendini gosterdiğini okudum.2 -5 Ekimde ilişki denememiz oldu ama yumurtlama tarihlerim değildi.O ihtimalleri duşunmuyorum.3 Kasım regli tarihim yaşadığım bu etkilerin doğruluğu nedir,sonucu cok merak ediyorum,heyecanlıyım da sizinle paylaşacağım.
Erken gebelik belirtileri
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Erken gebelik belirtileri