Merhaba anneler ve benim gibi anne adayları. Ben şu an 8+6 haftalık hamileyim. İlk bebeğimi malesef duşurdum. Bu ikinci gebeliğim. Bu zamana kadar sıkıntımız yoktu. Ancak carşamba gunu kahverengi akıntım oldu hemen doktora gittim cok gaz olduğu icin bişi goremedi. Bugun tekrar gittim ve yine aşırı gaz doluydum ancak bebeği de kalp atışını da az da olsa gordu. İlk kahverengi lekeden snra 2 gundur bi daha oyle bi sorun yaşamadım derken bugun doktordan geldim ve inanılmaz bir enfeksiyon ağrısı cektim sol kasığımda. (Enfeksiyon ağrısı olduğunu nerden biliyosun derseniz 2 senedir kurtulmaya calıştığım bir ağrı ve enfeksiyondur kendisi. Tam bitti derken gebelikte tekrar hortladı) ağrıdan 3 saat snra tuvalete gittiğimde akıntının icinde ipliksi bir şekilde pembe kan gordum dunya başıma yıkıldı. Sonra akıntı sarıya dondu. Bol su ictim ve bu sefer beyaza dondu. Bebeğimi kaybetmekten cok korkuorm. Benim gibi boyle bi durum yaşayıp gebeliği sağlıklı devam eden anneler varsa lutfen cevap yazsın benim de icim rahatlasın