Arkadaşlar merhaba yeni uyeyim bir konuda yardım istiyorum. Eşimle haftada 2 kez ilişkiye giriyorduk ve bir tanesinde icime biraz boşalşdığını soyledi Normal adet dongumden 5 gun once eşimle ilişkiye girdiğimizde de eline spermi bulaşmış biraz ve Vajinamla temas etmişti bir kac gun sonra hamilelik psikolojisine girdim mide bulantısı baş donmesi goğus şişmesi gibi ama regl gunum yakın olduğu icin pek anlam veremedim. Regl olacakmışım gibi kasık sancılarım oldu ama kan gelmedi gebelik testi yaptım biliyorum itibar etmemek lazım ama 2 3 saat sonra silik bir 2. cizgi vardı iyice umutlandım. Regl gunum 2 gun gecikti ve akşamına biraz sancıyla pembe kahverengi lekelenmeler oldu ara ara. Ertesi gun oğlen pembe kahverengi kanama ve kan pıhtılı şeklinde az kanamam oldu cok şiddetli kasık ağrılarım oldu bugun de kan biraz daha arttı ama bazen acık kırmızı bazen pıhtılı bazen pembe şekilde geliyor. İcimde hala bir umut var yardımcı olursanız cok sevinirim ilk defa boyle bir şey yaşıyorum anlam veremedim.