Yeri burası değil ama bu konu benim icin buyuk dert ki şuan uykudan sıcrayarak uyandım da yazıyorum
Konuya geceyim
Malum haileyim 34. Haftaya kadarki 2 ayda bebeğim birer hafta gerikedi yani 34.de 2 hafta geriydi 1.990 dı kilosu iyi dikkat ederiz dedik bişey olmaz ama haraketide azdı kontroller sıklaştı 1hafta sonra 35. Haftada bizimki 2.499 du iyi gelişiyodu sevindik ama haraket yine azdı o nst de 36.haftada kontrolde 2.800 oldu haftasıyla uyumlu ama yine haraketi az hep cift girdim nst ye ilki hic beğenilmedi ve her nst de cikolata yemekden tiksindim neyse pazartesi acile gittik haraket yoktu serum verildi benim cocuk aylar oncesi gibi bir haraket etti nst deki kız karnımı seyretti guldu eee ne var bu serumda bende olmayan dedim şekerli dedi ben şokk neyse bugun kontrole gittim yani dun mu oluyo artık asıl şok burda nst yine kotu tabi dr ultrasonda bakıyo dr da morali bozuldu
Kac kilo dedim kucuk biraz dedi. Kac kilo dedim 2.500 dedi eşimle biz şok nasıl ya dedik 12 gun once o kilodaydı. Artı eksi farkıdır takılmayın dedi. Eşim haraket neden az dedi . Beslenmeyle alakalı dedi. Eşim beslenmesine cok dikkat ediyo hele 2 aydır boyle olunca dedi. Dr ise annenin bealenmesiyle ilgili değil plesenta bebeği beslemiuodur dedi. Biz dedik ona gecen haftada demiştik. Bakın bi sorun olcaksa alalım doğsun bu satten sonra bişey olursa dayanamayız dedik. Bugun yine dedik oda kuvoze girmesin kucağına al isterim dedi. Biz ise kuvozde daha iyi gelişcekse doğsun ya bişey olur da ben hissedemezsem dedim. Cumartesi gel bakalım tekrar dedi 2 saat haraket etmezse hemen gel alalım dedi

Şimdi cevremde de konuşanlar oluyo e biliyorum da 35. Haftadan sonra ciğer gelişimi tamamlandığı icin kuvoze girmez ki 37. Hafta da doğan bebek erken dopmuş sayılmıyo
Dr a guveniyoruz başka yere gitmedik ama herkes gidin diyo bilemedik

Ya tamam bu doppler tartmıyo cocuğu net bilemez illaki artı eksi farkı olur da hic daha onceki gerilikde niye demedi ve ben hic duymadım ultrasonda kilosu duştu normalmiş diyeni 37. Haftada 34+5 haftalık gorunuyo hey Allah'ım delircem tamam hadi bu hafta kilo almadı diyelim de ee alması lazım 2.800 cıksa aynı iui derim artı eksi farkıymış tamam da 2.500 ne şimdi

Ya karışık anlattım kızlar boyle bişey yaşayanınız oldu mu şimdi ben ne yapayım haraket etti mi etcekmi ne zamandır etmiyodu vallahi uyuyamıyorum uykudan sıcradım kıpırdamıyo diye ruyalarıma giriyo korkudan uyuyamıyorum tum aile panik olduk kv ler annemler elti gorumce herkes panikde ki cevrede bebeğini doğmadan yada doğasıya kaybeden bikac arkadaş var onların halini gorup daha da kahroluyoruz ya bizde yaşarsak diye
Offf delirmek uzereyim acaba cuma gitsem mi bakalım aynıysa tamam doğsun mu diyeyim sonucta 37. Haftaya geldik artık normal doğum surecindeyiz ki daha once verdiği tarihden 1 hafta once olacak sadece olursa napalım biz

Okurken sizin de beyniniz yanar kesin bide yaşarken beni duşunun o yuzden ne olur nokta virgul diyecekseniz hic demeyin