Amh testi ve sonucları yardım edin lutfen
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Amh testi ve sonucları yardım edin lutfen
-
29-09-2022, 03:14:16Kızlar yardımcı olun bana cok kotuyum şu an, bugun hormon testi sonuclarımı aldım ve bu sonuclar cıktı, amh yumurtalık rezervim 1,43 cıktı ve yaşım 26 doktorum yaşına gore cok duşuk bir sonuc ailenden erkenden menopoza giren varmı diye sordu yok dedim,adetlerim de duzgun her ay duzenli adet oluyorum bu ay cok yoğun kanamam oldu arada bir sık sık ateş basıyor beni sebebi buymuş demek ki, doktor bunları soyleyince ben kendimi tutamadım ve ağlamaya başladım hala da oyle, prolaktin sut hormonum da cok yuksek cıkmış bu da etkiliyormuş gebeliği, eğer yumurtalık rezervi 1,2nin altında olsaymış direk tup bebeğe gecişini yapacaktım dedi, prolaktin icin dostinex 0,5 mg kullan dedi adetin 3uncu gunu başlayacagım.1 ay boyunca her hafta yarım olacak şekilde, 2 ay korun dedi gebelik olursa cocuğa zarar verebiliyormuş, sonra gel klomenle birlikte gebelik takibine başlayalım dedi, normal yolla da hamile kalabilirsin ama biz hızlandıralım dedi, kızlar benim gibi olan var mı,umudum zaten yoktu demek ki bu yuzden olmuyormuş sorun bendeymiş. Umudum cok tukendi artık, bana yardım edin lutfen