Bu hafta Haftanın Bloggerı koşemizin konuğu Kanka Nerdeyim Ben? blogunun yazarı ve ELLE ayın bloggerı yarışmasında yuzlerce beğeni toplayan, yazıları binlerce blog takipcisi tarafından ilgiyle takip edilen Can Direkli. İşte karşınızda unlu blogger ile Trendyol Blog okuyucuları icin blog yazarlığı, moda ve trendler hakkında gercekleştirdiğimiz ropotaj :
Blog yazmaya nasıl başladın?
Merhabalar! Ben Can Direkli, 20 yaşındayım 1,5 yıldır blog yazıyorum. Bir donem vokallik, muzikal oyunculuğu gibi uğraşlarım oldu; ara ara styling yaptığım durumlar da mevcut ama butun bunların yanında Elektrik-Elektronik muhendisliği gibi tezat bir şey okuyorum. Blog yazmaya başlamamın cok trajikomik bir sebebi var. Babamla olan bazı sorunlarımdan dolayı, beni İstanbuldan koparma yoluna gitti ve gecen sene OSSden sonra sonuctan da memnun olmadığını iddaa edip tayin istedi Canakkalenin kucuk bir kasabasına. Akabinde orada o kadar zor gunler gecirdim ki, yazmaya başladım. Başta sıkıntılarımı yazıyordum sonra yavaştan moda, muzik, sanat, tasarıma cevirdim. İzleyici kitlem biraz garip, her yaştan kadın/erkek mevcut. Yani ortaokuldan bir kız da benden tavsiye isteyebiliyor , 50 yaşında bir kadın da Evliyim ama Noah Mills postları yazdığın zaman ekrandan gozlerimi alamıyorum gibi şeyler de yazabiliyor.
Trendy olmak sence ne demek?
Bence trendy olmak diye bir kavram tam anlamıyla yok. Kimileri kendini yazarak ifade eder, kimileri cizerek kimileri de giyinerek. Ozgurluğunu, ruhunu ne denli yansıtabilirsen o kadar iyi giyinip o kadar dikkat cekersin. Bu da fashionista olmak, trendy olmak, sezonu yakalamak
adına ne derseniz deyin. Boyle bir hal alıyor.
Devamı İcin...
Moda Haberleri Haftanın Bloggerı : Can Direkli
Giyim, Moda, Trendler0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Giyim, Moda, Trendler
- Moda Haberleri Haftanın Bloggerı : Can Direkli