Bebeğin eşinin rahim.duvarina yapışık olması
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Bebeğin eşinin rahim.duvarina yapışık olması
-
29-09-2022, 03:07:18Merhaba gebeliğimin 35.haftasında plesanta perkreta tanısı kondu yani bebeğin eşinin rahim duvarina yapìsarak damarlaşma oluşması durumu.buda doğum esnasinda aşırî kanama olmasina rahimin alınma riskine hatta hayatı risk oluşmasına neden olabılırmış.o kadar cok doktor gezdikki hatta universite hastanelerine bile gittik derdimizi anlatınca sorumluluk almamak icin muane bile etmediler risk taşıdım icin normal bir hastanede dogum yapmamam kanama ihtimali oldugu icin kan merkezli donanimli iyi bir hastanede yapmam gerektigi soylendi biz bu surecte cok korktuk korkutulduk.sonra pendik medical park hastanesinde gorev yapan Docent dr.MURAT BOZKURT a geldik muane icin doğuma yaklasik 2 ay varken tanıstık ve bizim icimizi rahatlattı ona guvendik 5 aralıkta kızımızı sağ salim kucagımıza aldık şukurler olsun ne rahim alındi ne kanama oldu sorunsuz ameliyatımı yaptı kendisine tşk ediyorum eğer benim gibi bu sorunu yaşayan varsa hic korkmasın imkanı varsa Medical park hastanesindeki docent dr.Murat Bozkurt a muane olsun ve icini ferah tutsun