arkadaşlar merhaba
ben yaklaşık bi ay once 27 haftalık gebeyken ani bir kanamayla erken doğum yaptım.sebebi bebeğin eşinin rahim ağzına yapışık olması.bebeğim 2 gun yaşadı ben cok kan kaybettim 8 unite kan verdiler bayağı yıprandım uzuldum yeni yeni toparlanıyorum.neredeyse rahmimi de alacaklardı son anda kurtardılar.cerrahpaşadaki doktorlara minnettarım.benim doktorum tarık altınok'tu ozel muayenehanesine gidiyordum ama ameliyatıma yetişemedi sonradan da pek ilgilenmedi diye ona kırıldım.gecen hafta rıza madazlı'ya gittim.tekrar hamile kalmamın risk oranını sormak uzere,bana hamile kalabileceğimi ama aynı şeylerin tekrarlama riskinin olduğunu ve aynı tanı konulursa yapılacak hicbişeyin olmadığını soyledi.yine kanamam olabilir yine erken doğum yaparım ve yine bebeğim olebilir belki de ben de..ama hicbişey olmayabilir de dedi.dun de tarık beyi aradım aynı şeyi sorduğumda daha da moralimi bozdu gecenlerde bi kadına aynı şey olmuş rahmini almışlar yanlışlıkla da mesanesini kesmişler zor bi ameliyatmış heralde adamın gozu korkmuş.bu yuzden de benimle pek ic acıcı konuşmadı bi cocuğun var ikinciyi boşver dedi.ama illa istiyosan hamile kalırsın 2.ayda bakarız aynı teşhis konursa kurtaj yaparız dedi.kafam cok karışık.bebeğimi kucağıma alamadım icim yanıyor sanki hemen hamile kalırsam bi bebeğim olursa herşey duzelecek gibi..hamile birini gorduğumde sinir oluyorum.icimden maşallah nazarım deymesin diyorum ama bu duygumu bastıramıyorum.sanki bebeği takıntı haline getirdim.karar veremiyorum.acaba aranızda plasenta previa olan var mı ya da bunu yaşayıp tekrar hamile kalan? onerilere,dualarınıza cok ihtiyacım var.bu prof.lara yuz milyonlar odemekten iflahım kesildi artık beni tatmin etmiyorlar.doktor tavsiyesi de verirseniz sevinirim beylikduzunde oturyorum.şimdiden teşekkurler.
hamilelik sırasında Plasenta previa totalis yaşadım onerilerinize muhtacım :((((
Gebelik / Hamilelik / Kadın Doğum0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadın Hastalıkları ve Jinekoloji
- Gebelik / Hamilelik / Kadın Doğum
- hamilelik sırasında Plasenta previa totalis yaşadım onerilerinize muhtacım :((((