Merhaba hanımlar,
Başlık sizlere danışacaklarım yanında cok basit kaldı mazur gorun beni.
Bundan 22 ay once sağlıklı bir erkek bebek dunyaya getirdim. Kolik bir bebekti ve 15 gun sonra cok zor gunler yaşamaya başladık. 5 aylıktı kolik donemi bitti. Yani gazı gitti nazı kaldı diyorum ben.
Şimdi 22 aylık ve inanılmaz hareketli. İlk cocuğa tam tup bebek yaptırmaya karar verdiğimiz zaman hamile kalmıştım. Tabi gec olunca biraz da şımarttık. Uykularımız hala duzensiz gece uykusu yok. Hala emiyor memeyi emzik olarak kullanıyor. Yani koliklik bitti ama zor zamanlar devam ediyor.
Ve 6 haftalık hamileyim. İlki cok zor olmuştu ikincinin bu kadar kolay olacağını duşunmemiştik. Evet ben istiyordum tekrar anne olmak istediğim birşeydi. Cok şukur Allah nasip etti tekrar. Ama korkularım var. Haftasonu doktora gideceğim.
Şimdi sizden tecrubelerinizi paylaşmanızı . istediğim konular var. Allah nasip ederse aralarında 29 ay olacak. Emzirmeye devam etmeli miyim? Hem calışıp hem cocuk bakıyorum 24 saat birlikteyiz iş cıkışı yaklaşık yarım saat kucağımda taşıyorum yuruyoruz. Cok hareketli olduğu icin bodoslama hareket ediyor. Gun icerisinde hoplamak zıplamak boğuşmak istiyor. Ben bu durumlarda ne yapacağım. Şimdilik mide bulantım yok ama inanılmaz ağrım oluyor.
Sonra aralarındaki yaş farkı az olan anneler neler yaşadınız ev işleri falan cok duşunmuyorum bir şekilde hallolur ama kıskanclık krizleri yaşadınız mı bu sureci nasıl atlattınız. Tecrubelerinizi fikirlerinizi paylaşırsanız cok sevinirim.
2 Cocuklu Anneler
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- 2 Cocuklu Anneler