Herkese merhaba
Minyon tipli 1,57 boyunda 45 kilo yeşil gozlu kumral bir KK'cıyım
Haziranda universite mezuniyetim var.Ankara ve Eskişehir'i karış karış dolaştım ama kendime gore birşey bulamadım.Beğendiklerimde beden sorunu yaşadım.Bende kendimce birşeyler cizmeye calıştım.İstediğim onu kısa arkası uzun gelen ama kabarık olmayan bir modeldi
Şuan bir terziyle anlaştım salı gunu ilk provam var Sizin fikirlerinizi almak istiyorum.Cizdiğim kağıt terzimde kaldı,telefonda cok da net cıkmayan bir fotograf vardı yuklerken sorun cıkardı bugun icinde yukleyeceğim siteye inşallah
Şurası boyle olsa, fazla abartı vs iyi kotu tum fikirlerinize acığım.Daha ayakkabım, cantam ve takılarım hakkında hic bir fikrim yok hadi hep beraber fikir fırtınası yapalım:78:

Fotografları albumume ekledim oradan bakabilirsiniz
Elbise hakkında detayları vereyim
- Elbise kırmızı saten kumaştan ,Drapeli dar kesim vucuda oturan bir model olacak
- Kuyruğu seyyar olacak nasıl olacak hala bilmiyorum terzimle anlaşabilirsem yapıcaz inşallah
-Kuyruğun ic kısmında siyah saten kullanılacak
-Ust tarafı M yaka (sutyen yaka) straplez olacak fotografta gorduğunuz yerlerde siyah kucuk payetli yada pullu bir kumaş kullanılacak
-Boyunda annemle hem fikir olabilirsek mini olacak:13:

Bu arada mezuniyetimiz şık bir otelde olacak otelin havuzundada olabilme ihtimai var.Ben elbisenin Gidebileceğini duşunuyorum:81:

Eveeet yorumlarınızı duşuncelerinizi eleştirilerinizi bekliyorum sevgiyle kalın