Bugun Discord'da bir kişi bana durumumla ilgili bir şey yazdı biraz konuştuk sonra sevgilim ol dedi bende trolledim biraz. Yuzunu at dedim attı bende fake fotolar attım sonra ben videodayım herkes yuzunu pp yapacak dedim gozunu korktumak icin. Sonra babam polis polise gittik ipini aldık polisler evine gelecek yazdılar. Sonra onun olduğu sunucuda birisine kardeşim şu X kişisini polise verme o fakir yetim yaz dedim şakasına. Sonra oda benim adım altına onu polise ver 1K IBAN'dan para atacağım yazmış ona. Sonra bana 2-3 SS attı attığı SS tede birisi galiba Allah'a falan sovmuş onu tehdit ediyor. Bana da galerinde ozel bir şey varsa senkronizasyonu kapat dedi sonra hadi yarın goruşuruz deyip engelledi. Ben bir linke tıklamadım ya da dava yer miyim cocuk 14 yaşında seni polise vereceğim diye. Yardım edin cocuk attığı coğu mesajı sildi polise verecek olsa bile mesajları siler miki? Bir de cocuk anayasanın 78. maddesi kimse kimsenin yuzunu videosunu yayamaz dedi. Ben 2. elamanın keklediğini duşunuyorum 1. elemanda oyle olabilir. Hemen bir 3-4 dk sonra karakola gittik ipini aldık yarın evine polisler gelecek babam polis gibi şeyler yazdı. Gencler dava yer miyim sizce 2. elamanın DC hesabımı kapatması pek umurumda değil.

Edit 2 kişi var birisi fotodaki kişi diğeri sev olalımmı diyen cocuk.