Desa mağazasından ilk defa ayakkabı aldım ertesi gun işe gittim masa başında olduğum icin cok harekat etmedim oğle arasında yemek yemeye gittim ben yemek mi yedim ayakkıba beni mi yedi anlayamadım.Sol ayakkabının topuk kısmı yururken ice tarafa kayma yapıyor nasıl bir eziyet tahmin edemezsiniz hadi onu gectim herkese rezil oldum,astarı acıldı,ayağıma vurdu ve altı soyuldu ustelik ben gidiş-donuş 10dakika ancak yurudum sizve normal mi ? Sanki ayakkabı 10ay giyilmiş gibi dağıldı .Evden ayakkabı getirttim hemen o gun akşam mağazaya goturdum daha alalı 24 saat olmamış mağaza calışanı sinirli bir hareketle bunu giymişsiniz ben nasıl satışa cıkarabilirim insaf yani dedi bende giymeden nasıl anlayabilirim faturam burda daha 24saat olmadı dedim uzgunum iade alamam zaten indirime sunduğumuz urunden almışsınız aynı gun ayakkabı almak zorundasınız!! değişim fişi vermiyoruz ayak numaranıza gore yok dedi,ben bu urunu aldığımda neden iade edince aynı gun urun almak zorundasınız diye beni bilgilendermediniz tamam o zaman incelemeye bırakın dedim 15 gun sonra ararız dedi aramadılar bugun tam 26gun oldu ben aradım ayakkabıda hic sorun yokmuş geri aynen iade edeceklermiş .Yani resmen paramla rezil oluyorum urun olarak onermiyorum hemde calışanların hareketlerini hic beğenmedim muşteri servisi desen ayrı bir alem urunu almamaları normal mi kızlar ? Hadi onu gectim ben bedava almadım bu nasıl basitlik inanamıyorum hala. Bu markadan urun alırken iyice inceleyin geri almamak icin bahaneleri bol