Kurtajdan sonra 3 ay bekleyenler var mı ?
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●8 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Kurtajdan sonra 3 ay bekleyenler var mı ?
-
29-09-2022, 02:12:52Gebeliğim yılan hilayesine donmuştu boş gebelik dediler embriyo oluşmuş kalbi atmıyor dediler.Haftası uyumsuzdu gelişmemişti kurtaj oldum 8 gun oldu doktorum 1 ya da 2 adet bekle demişti bugun son kontrolum vardı bu sefer de 3 ay korun 3 ay sonra gel gebelik oncesi bazı onlemleri alalım değerlerine bakarız kontrollu gebelik olur dedi.Kaybettiğim gebeliğim ilk denemede olmuştu nasıl bu kadar kolay oldu diye şaşırmıştık şukretmiştik hatta şimdi doktor bana 3 ay dedi ama ya hemen olmazsa diye endişeye girdim şubata daha cok var
Hemen denemeye de cesaretim yok yine aynısı olur diye ama gun gectikce anne olma hevesim artıyor duşunduğun tek şey anne olmak.Kurtajdan sonra ilk denemenizde hamile kalabildiniz mi kacıncı denemenizde oldu ? Ben cocuk konusunda bu kadar stresli kafaya takan biri değildim ilk istediğim ay bile nasıl olsa olmaz ilk denemede olur mu sanki hemen gozuyle bakıyordum ne oldu bana bu 3 ay nasıl gececek cok uzn geliyor sanki 1 yıl bekle demişler gibi.Hoş hamile kalsam da diken ustunde o 9 ayı nasıl geciririm bilmiyorum