Herkese merhaba, şu an kolumu kaldıracak gucum yok o yuzden buraya actım kusura bakmayın.
Benim lokosit ve crp 17 cıktı. Doktor cok dedi. Ama idrarda ve gaitada bir sorun cıkmadı. Bebeğim de iyi şukur. Bazı test sonucları yarın cıkacak. Domuz gribine bile baktılar şukur grip vs de yok.
Cok halsiz, gucsuzum. Başım donuyor. Ayakta biraz kalsam hemen yoruluyorum. Bazen carpıntım da oluyor. 4-5 ayda bir bana bu oluyor. Serumla falan iyi oluyorum. Dun gece acile gittik serum aldım ama iyi olmadım.
Doktor yarın gerekli tedaviyi verecek ama lokosit yuksekliği beni rahatsız etti dedi. Ne gibi bir rahatsızlık bu acaba?
Bu arada 27 haftalık gebeyim.
Lutfen guzel şeyler soyleyin. Bu aralar neden hastalık beni bırakmıyor anlam veremiyorum cok şukur yine de.

Edit:
Konuma guncelleme yapmak istiyorum. Arkadaşlar kanımda aşırı enfeksiyon vardı ve gittiğim gerizekalı doktor bana hicbir tedavi uygulamadı eve yolladı. Sabaha doğru oluyorum sandım ve tahlil sonuclarımla birlikte başka doktora gittim. Cok şukur cok iyi ilgilendiler, Turkiye Hastanesinde Mehmet Necip Cetiner. Cok ilgili bir doktordu/ serum verdi ve antibiyotik tedavisine başladı. Cok şukur 3 gunde kendime geldim. Eğer rahatsızlığın devam ederse gel yatış yapacağız dedi. Şukur iyi oldum. Umarım bir daha olmaz boyle bir şey.
Allah kimsenin başına vermesin. Enfeksiyon cok kotu bir şey hele bir de gebe olunca iki kat korkuyorsunuz. Şukur iyiyim. Herkese teşekkurler.