Merhaba bilgi amaclı yazıyorum.
Ben burda cok fikir sahibi oluyorum yaşadığım olayı ilerde belki birine iyi gelir diye yazmak istedim
6 haftalık bebeğimi duşurdum. Oncelikle kan geldi acile gittik kese gozukmedi ama bhcg değerim 2800 lerde idi. Ertesi gun kanama yoktu tekrar ozel e gittik kesenin bozulduğunu 5 gun icinde eğer kendiliğinden duşmezse doktor gitmem gerektiğini soyledi. O gun akşam kahverengi lekele gelmeye başladı. Sabah a karşı adet kanaması gibi kanama oldu gun boyu az az hafif sancılarla devam etti. 3. Gun sabah a karşı yoğun şekilde kanama oldu ve işaret parmağımın yarısı kadar parca duşurdum sancılı şekilde gun icinde bol su ictim hareket ettim ve acil e de giderek serum yedim acil donuşu tekrar 2 kez yine parca duşurdum. Kanama hala devam ediyordu. Bu olay ilk kanama nın 4.gunu oldu. Ertesi gun tekrar kucuk bir parca duşurdum. Bugun doktor a gittim ve bhcg 390 da idi. Kanama devam ediyor ağrılı şekilde. Bu olay 2 ayı alır dedi ve 1 hafta sonra tekrar kontrol e cağırdı. Vucut atıyor olsa gerek kurtaj a gerek duymadı. Tekrar size doneceğim.
Bu arada biz be gebeliği beklemiyorduk 3 ay sonra tup bebek icin hazırlamıştı k kendimizi. Cunku normal gebeliği oluşturamaz twşhimiz vardı. Binlerce şukurler olsun. Umudunuzu hic bir zaman yitirmeyin. Oğrendiğimde 4 haftalık olmuştu.