Herkse merhaba;
Tchibo.com.tr den hic alışveriş yaptınız mı ya da tchibo mağazalarından ben bu haftaki fonksiyonel canta var ya onun kahverengisini almayı duşunuyorum icinizde o cantadan almış olan ve memnun kalan var mı?O tarz bir canta arıyorum biraz spor ve şık.İlk defa bayan cantası takacağım alacağım cantanın guzel olmasını istiyorum aslında Ankara'da olsaydım deichmann'a giderdim oranın cantalarını da beğeniyorum ama şu anda gitme imkanım yok sizce biraz daha beklesem mi tcihobdan almak icin fiyatı duşer mi cantanın.Cunku tchiboda beklediğinde fiyat bayaa bir duşuyor ama okulum da 3 ekim'de acılıyor o zamana kadar eksiklerimi tamamlamam lazım sipariş et kargodan geldi diyesiye kadar haa sizce almalı mıyım?Markafoni'ye bagsac canta gelmişti modelleri tam benim istediğim gibiydi ama 10 saat kala haberim oldu ve o gun internete girme imkanım yoktu markafonide ankete katıl diye bolum var oraya gonderdim ama bakalım zaten aynı urunleri tum ozel alışveriş sitelerinde bi daha bi daha kampanyasını yapıyolar.İnşallah gelir.
tchibo'dan hic alışveriş yaptınız mı?YARDIMMM!!
Giyim, Moda, Trendler0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Giyim, Moda, Trendler
- tchibo'dan hic alışveriş yaptınız mı?YARDIMMM!!