merhaba arkadaşlar
belki araştıranlara bir faydası olur diye bebek sahibi olmaya calışırken yaşadıklarımı anltacağım cunku insan cok kez karamsarlığa kapılıyor . doğru doktoru buluncaya kadar ne yapacağınızı bilemiyorsunuz. oncelikle evlendm iki yıl boyunca cocuğumuz olmadı. ama bu arada 32 yaşında olduğum icin hemen doktorları gezmeye başladım iki yıl boyunca rahmimde kucuk bir miyom oldupunu ve bunun hamileliğe engel olmayacağını soyledi doktorlar. tabi ki bu arada beni sinir eden cok doktor oldu. sanki biz keyiften doktıra gidiyormuşuz gibi senin bi sorunun yok niye geldiniz ki diyen mi ararsınız yoksa bol bol cinsel ilişkiye gireceksiniz diyen edepsizler mi ararsınız . epey moralimi bozdular iki yıl. hep ozel drları gezdiğim icin de bol bol para harcadım. sonra mersinde kaan koca bana amelşyat olmamı soyledi ve başkent hastanesinde bulent haydardedeoğluna yonlendirdi. bu arada artık 3 yıllık oldu evliliğim.bulent hocaya gittik forumda genelde hkkında pek bir şey yok. ama ben blakis doktırlardan referans alark gittim miyomektomi yaptı kapalı olarak. ayrıca iceriye kamerayla girince bende endometriozis olduğunu gormuş yaklaşık 10 tane odak varmış hepsini yakmış. yakmış diyorum cunku amelşyattan sonra ameliytımı kameraya aldıkları icin izledim bazı yapışıklıklar varmış acmış bu arda daha once iki kez rahim filmi cektirdim ve yapışıklık cıkmadı filmde. bir de t shape rahim varmış. yani iceriyi komple duzeltmiş hoca elleri dert gormesin. ameliyattn sonra 3 ay korunduk . sonra rhim flmi cekildi . ne kdr ısrr etsem de hoca aşılma ya da tup bebek yapmadı senin artık br sorunun yok cocuğun olur dedi ama ben dyanamdım gittim mersin universitesinde faik gurkan yazıcıya aşılama yaptırdım. aşılamm tuttu. şu an 9 hftalık hamileyim. ne yapacağını bilemeyen butun arkadaşlarıma diyorum ki mutlaka universite hastanelerine gidin gercekten alanında cok uzmn para hastası olmayan insanlar calışıyor. ben amelşytımı adana başkent hastanesinde oldum. ilgi alaka 10 numarydı. aşılamamı mersin uni de yaptırdım hemşireler inanılmaz guleryuzluydu herkes cok profesyoneldi . gercekten bazen başarılı insanları cok az takdir ediyoruz . ben iki doktoruma da hemşirelere de surekli dua ediyorum. onlar benim hamile kalmama vesile oldular yuzumu guldurduler allah da iki dunyda onlrı guldursun
hamile kalmak icin yaptıklarım
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- hamile kalmak icin yaptıklarım