Kurtaj ve Hamilelik
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Kurtaj ve Hamilelik
-
29-09-2022, 01:32:1126 Ekim'de adet gormuştum sonrasında Kasım'da adetimi beklerken ikizlere hamile olduğumu oğrendim cok stresli bir donem yaşadığım icin biri beş biri 6 haftalikken ne yazıkki kaybettim mecbur kurtaj oldum sonrasında doktor bana doğum kontrol hapı verdi rahimde yapışıklık olmasın ve rahim kendini toplasın hamilelik şu an yasamiyim diye ama duzenli kullanmak gerekiyormus ben her gun duzenli saatlerde icmedim bir gun oğlen bir gun akşam bir gun sabah bu şekilde 21 gun kullan dedi hic arada vermedim ayın 28 inde ilacım bitti Ocak 3te adet gordum ilac bittikten sonra oda 3 gun 4 gun kadar surdu şimdi bu ay Şubat'ın 4 unde olmam gerekiyor fakat bende hic bir belirti yok hafif goğus acısı haric midem de hafif bı bulantı ve bugun cok yoğun baş ağrım vardı ama adet oncesi olan sancım ağrım hic birşey yok sağlıksız bir hamilelik yaşamak istemiyorum boyle birseu yaşamış olan var mı yani kurtaj olup d. kontrol hapı kullanıp bir sonraki adet doneminde hamile kaldığını oğrenen ya da hapın korumalığını oğrenen cunku kurtaj oldum yumurtlama gunu bile hangi gunler onu bile anlayamıyorum şu an butun duzen bozulmuş gibi
(