YouTube'da değişik reklamlar calışıyor
WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Diğer Sosyal Medya Ağları
- WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail
- YouTube'da değişik reklamlar calışıyor
-
29-09-2022, 01:13:48İllaki bu sıralar size de denk geliyordur YouTube dahil sacma sapan tanışma sitesi ve benzeri yetişkin icerik reklamları vermeye başladı. Konunu başında şunu belirtmek istiyorum PC'de telefonumdan veya televizyonumdan asla bu tur iceriklere hic girmedim cerezlerin olduğunu biliyorum bunun icin ayrı bir telefonum var. Televizyon sadece YouTube acıyor ve herhangi bir kullanıcı hesabı bağlı değil misafir olarak kullanılıyor, gecen hafta ailemle YouTube'dan Kemal Sunal'ın filmini izlerken bir kere durex reklamı cıktı, başka bir zamanda kwai veya başka bir sitenin reklamı cıktı turbanlı bir kadın s*x vs bir şeyler diyordu. Daha sonra arabada muzik dinlerken aynı turbanlı kadın yine cıktı. Telefonumdan sadece Instagram, WhatsApp ve Netflix kullanıyorum. Bardağı taşıran son damlada az once şahsi benden başka kimsenin erişimi olmayan sadece oyun oynamak icin kullandığım PC'den arabanın flash belleğine muzik indirmek icin flvconverter adlı siteye girmem oldu, muzik linkini yapıştırıp indir dediğimde karşıma resmen p**no cıktı. Muzik indirme sitesi vs neyse de YouTube gibi bir platformun bile 18 yaş altı milyonlarca kullanıcısı varken boyle reklamlar vermesi hic hoşuma gitmedi.