Merhaba hanimlar bir cogunuz hamileliginizi ogrendiniz veya ortalarindasiniz yada mutlu sona yaklastiniz...peki tum bu surecte neler yasadiniz birlikte paylasalim ve fikir edinelim.
Ben kendimle başlayayım;bebek calismalarina baslamadan evvel gittim bir kadin dogum uzmanina ve muayene oldum bebek istedigimi soyledim yara var dedi ve ilac tedavisine basladim kan degerlerime bakildi smear testi yapildi.daha sonra disciye gittim kanal tedavi ve dolgu yapildi bu surecte bir yandan folik asite basladim.tum bu isler bitince calismalar basladi vee guzel haberi alali 1 hafta oldu.bu surecte beslenme cok onemli..şimdi gunluk 3 haslanmis yumurta yiyorum.cinde hamile kadinlara gunluk 10 yumurta yemeleri soyleniyormus.folik asit devam hergun ceviz badem ve yerfistigini karistirdim gun icinde gelip gidip 1 tane atiyorum agzima. sigara zaten kullanmiyorum asitli icecekleri biraktim.tam bir caykolik olarak onu da biraz azalttim,bol bol su iciyorum ve yesil caya donus yaptim gunde 2 bardaktan fazla onerilmiyor yalniz.sabah bulantilari icin basucumda cubuk kraker duruyor cok iyi bastiriyor mideyi.bide hamilelikte maden suyu icilirse bebekte sarilik olmuyormus ne kadar dogru bilmiyorum ama iciyorum tum bunlari yaparken dip boyami hesaplayamadim ve hamileyken boyayamayacagim icin boyle kaldim ☺bende durumlar bu sizler neler yapiyorsunuz beslenme aliskanliklarinizi degistirdinizmi nelere dikkat ediyorsunuz ...
Hepinize mutlu keyifli saglikli hamilelikler diliyorum