Biz calışan anneler şık olmaya onem veririz?En onemlisi calışma hayatının getirdiği tempo icinde uygun kıyafetlerle gunumuzu geciriyor olmak isteriz..

Bazen tum gun ofis icinde calışmak durumda kalır, hatta saatlerce masa başında oluruz. Bazen ofis icinde ve dışında toplantılara katılır, bazen sunumlar verir, kimi zaman iş cıkışı iş yemeklerine katılmak durumda kalır , kimilerimiz muşteri ziyaretleri yapar ,aynı kıyafetle bir kokteyle devam etmek zorunda olabilir ve tum bunları yaparken de uygun kıyafetler seciyor olmak durumunda kalırız.

Bu konuda yine cok soru ve aslında yardım talebi de zaman zaman geliyor bana o yuzden bu hafta bu konuda paylaşımda bulunuyor olmak istedim.

Genel gardrobunuzda olmazsa olmaz kıyafetlerden , giyim tarzından hatta kıyafet dolap duzeninden daha once bahsetmiştik.

Gelin bu sefer guncel şu an arayıp da bulabileceğiniz ve iş hayatında kullanabileceğiniz spesifik kıyafetlere goz atalım..

İşte bu sezon gardırobunuza secebileceğiniz ve farklı amaclarla kullanabileceğiniz kıyafet onerilerim..

Herkesin eminim takip ettiği kimi dukkanlar, markalar vardır iş kıyafetlerini secerken başvurduğu. Aslında kimi markalar artık calışan kadına bile yonelmiş durumdalar ki bence son derece mantıklı. Cunku biz calışan kadınlar onemli bir hedef kitle ve dolayısıyla tuketici durumdayız..

Şoyle bir alışverişe cıktığımızda bu sezon neler bulabiliriz derseniz kıyafet dolabımıza , genellikle tum unlu markalar siyah , gri , siyah beyaz, lacivert, yada toprak tonlarının kullanıldığı ceket , etek takımlar , pantalon ceket takımlara yer vermişler koleksiyonlarında.

Zara nın bu sezon koleksiyonunda bulabileceğiniz bu ceket pantalon kombinasyonu lacivert gri tonlarında olduğu gibi , toprak renkli pantolon alternatifleriyle de yine kombin edilebiliyor. Ayakkabılarda kemerdeki gibi toprak kahve tonları tercih edilebilirken ceketin icindeki ve dirseklerdeki kumaş renginin lacivert olmasından oturu lacivert renkli ayakkabılarıda kullanabilirsiniz.

Boylesi bir kıyafeti cok rahat tum gun ofis icinde , katılacağınız iş amaclı oğlen yemeklerinde , toplantılarda kullanabilirsiniz..

Biraz daha formal toplantılarınızın olduğu bir gun de hatta arkasından toplantı sonrasında rahatlıkla devam ettiğiniz takdirde kullanabileceğiniz bir başka takım onereceğim size..

Bu kıyafeti Mangonun bu sezon koleksiyonunda bulabilirsiniz. Ceket etek takım kombinasyonu siyah renkli olup , etek boyunun diz hizzasında oluşu ile de son derece kullanışlı.

Bu takımı yine kullanım yerinize gore beyaz gomleklerle de yine son derece yine profesyonel bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Siyah, beyaz yada siyah krem renklerinde bu sezon koleksiyonlarda olduğundan bahsetmiştim. İşte buna bir ornek Network den?ben hemen kendi gardrobuma sectim ve iş hayatımda giyinmeye başladım.

Ceket hakim yaka , icine siyah yada beyaz, krem kullanabileceğiniz bir saten bluz ve siyahli beyazlı desenli saten etek. Hem cok şık hem de cok amaclı yine bence.

Bu arada Network de yine her sezon olduğu gibi bu sezonda iş hayatında kullanabileceğiniz son derece rahat ve şık elbiselerde olduğunu soylemem lazım.

Diyelim ki iş sonrasında katılacağınız bir kokteyl yada iş yemeği var.Bu kıyafeti yine son derece rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Aynı şekilde etek boyu da son derece iş hayatına uygun boylarda. Beyaz rengi kış aylarında kullanmak zor olur diye duşunurseni acık ince siyah renkli coraplarla kullanılabilirliğini de hatırlatmakta fayda var.

Bir başka onerim yine ceket pantaloon olarak Zara da nicin dağınık topuz bir sac modeli ile de denedim. Cok da kullanışlı bir kısa siyah beyaz ceket , siyah duz pantaloon ve yine krem renk yada siyah renk kullanabileceğiniz bir bluz .

Ayakkabılar da siyah bu takıma en uygun olabileceği gibi benim sectiğim gibi siyah suet uzerinde farklı acık renk kucuk hareketli modellerde secebilirsiniz. ( Ayakkabı BCBG)

Umarım bu modeler ve alternatifler işinize kıyafet secimlerinizde yarar. Hepinize keyifli alışverişler dilerim.

Nil Keskin Keleş

Not: Kıyafetlerle birlikte kullanılan tum aksesuarlar Winmontur urunleridir.