Merhaba,
İlk bebeğimi 10 ay once doğumdan once kaybettim. Kaybetmek lafın gelişi elbette, onlar sonsuza kadar bizim cocuklarımız olarak kalacak. Ben bu konu hakkında hala tanımadığım kişilerle konuşmaya hazır değilim.
Şu an ikinci bebeğime hamileyim fakat bu surec hic de kolay değil, ancak yaşayan bilir. O yuzden herhangi bir gebelik grubundan ayrı olmalı diye duşundum. Ayrıca yeniden hamile kalmak isteyenler de gruptan fayda sağlarlar umarım. Ben ilk gebeliğimde hic stres yaşamamıştım fakat şu an aklımı kaybedecek gibiyim. Her gun meditasyon yapmaya başladım, bunun cok yararının olacağına inanıyorum. Olabildiğince kimyasaldan uzak ve sağlıklı beslenmeye calışıyorum. Carşamba gunu ilk doktor kontrolune gideceğim ve cok heyecanlıyım umarım kalp atışlarını duyabiliriz. Biliyorum ki, tekrar bu surece girmek hic kolay olmayacak.
Benimle aynı durumda olan ya da bunları yaşamış olanların birbirine destek olması icin bu başlığı actım, umarım işe yarar. Gruptan istediğim onceki kayıplar hakkında kişi kendisi istemediği surece sorular sorulmaması, cunku bir cok kişi internet ortamında konuşmak icin hazır olmayabilir.
Siz stresle başa cıkmak icin neler yapıyorsunuz?