Calışan Annelerden bana ulaşan diğer bir konuda cocuklarımızın giyimi konusunda neler yapılabilir, nerelerden hızla guzel kullanışlı kıyafetler alınabilir?Malum biz calışan anneler zamanımızı iyi kullanmak durumundayız. Bu arada kendimize de tıpkı iş icin kıyafet alımına vakit ayırdığımız gibi kendimize de gunluk kıyafet bulmak konusunda ayrıca vakit buluyor olmamız gerek.Bu arada tam bu konuyla ilgili olarak kızımla uyumlu giyiniyor olmamdan dolayı kimi calışan annelerden bu yoğunluğun icinde bu benzer kıyafetleri nerelerden buluyorsun soruları ile de karşılaşıyorum. Kimilerine bu ilgim gereksiz, anlamsız ,komik gelmekle birlikte benim icin aslında kucuk bir hayalin gercekleştirilmesi .Cok da sempatik gozukuyor pek tabiki..O yuzden bu konuda bir yazı yazıp siz calışan annelere yoğun ajandanızın icinde kızınızla boylesi bir uyum yakalamak istiyorsanız nerelerden nasıl yapabilirsiniz konusunda onerilerde bulunmak istedim.
Oncelikli olarak ben hem kızım icin hemde oğlum icin ozellikle gundelik kıyafetlerde tercih ettiğim Zara kids, H&M kids, Benetton , GAP gibi markalar.. Bu markaları ozellikle tercih etmemin sebebi bu markalar bebek kıyafetlerinden , bizim bedenlerimize uygun kıyafetlere kadar geniş yaş grubuna hitap eden urun gamına sahipler. Cocuklarımız icin kıyafet almaya gittiğimizde başta kızımla kendime sonrada babamızla oğlum icinde uyumlu hatta bazen aynı kıyafetleri bulabiliyorum.

Nasıl mı oluyor ? İsimlerini ornek verdiğim bu markalarda aynı t-shirt un, yada aynı yeleğin, aynı kazağın hem cocuk yaşı hemde biz yaş grubu satılıyor olabiliyor. İşin acıkcası burda kucuk bir ipucu vermek gerekirse eğer bizim yaşlarda benzer kıyafet yok ise bedeninizde benim gibi ince , zayıf ise 13-14 yaş grubunda muhakkak aynı urunu bulabiliyorsunuz.

Orneğin yukarıdaki resimdeki kızımla aynı giydiğimiz tshirt bunun tam bir orneği. Kızım icin aldığım tshirt un aynısının 14 yaş icin olanını kendime de aldım. Altına da beyaz jean pantoln ki onu her yerde cocuk icinde kendiniz icin de bulabilirsiniz. İşte hem kızınızın kıyafet alımı hemde sizing gunluk spor kıyafet alternatifinizi cozmuş oldunuz .
Aynı benzer uyumları fular, kaşkol gibi aksesuarlardada yakalamanız mumkun ve hatta da cok kolay. Herhangi giyiminizin uzerine birlikte kullanacağınız boylesi bir aksesuar hemen ikinizi kızınızla uyumlu bir hale getirebilir. Tıpkı aşağıdaki resimdeki gibi?

Boylelikle umarım hem kızlarınızın hemde kendinizin gunluk kıyafetlerini kolaylıkla bulmuş hemde bir yere giderken ne giyeceğim diye uzun uzun duşunmeden sectiğiniz bu tip kıyafetleri birlikte giyerek gayet ozenli ve uyumlu anne kız olmuş olabilirsiniz.

Bu arada babaları da unutmayalım..Benzer alışveriş şeklini babalar da yada siz eşiniz ve oğlunuz icinde yapabilirsiniz boylece babalr ve oğulları da sizing gibi uyumlu hatta aynı giyinebilirler. Ozellikle kısa yada uzun kollu t-shirtlerde bunu bulmak cok da kolay. Belki tıpatıp aynısı olmasa bile aynı renk ve desen yakalanabiliyor.Benzer durumu kazaklar , sweater lerle de yapabilirsiniz. Kimi zaman bu uyum bayanlardan bile daha sempatik olabiliyor. Tıpkı aşağıdaki resimdeki gibi..Bu arada ilginc bir şekilde boylelikle bir yere giderken bir kıyafeti giymeyi reddeden oğlunuza bak baban da oyle giyiniyor demeniz işleri kolaylaştırabiliyor. Ne de olsa erkek cocuklarının en buyuk modeli de babaları..