1 sene 7 aylık evliyim bu sure zarfında 3 defa hamile kaldım 3 u de duşuk oldu1. Evlendiğinden 10 ay sona oldu ama 4 5 haftalıkken duştu neyse 1 den bisi olmaz dedik aradan 4 5 ay gecince tekrar hamile olduğunu oğrendim ama 2. Cide duşuk oldu doktora gittik eşimle hoc bi engel olcak sıkıntı yok dediler 4 5 doktor gezdim derken doktor ilac tedavisi başlattı aradan 1 ay gecti 3. Ye hamile kaldım ve şuan 2 aylık olcak ama gecen hafta muayeneye gittiğimde keseyi gorduk doktor iyi gelişir yeride guzel dedi ama aradan 3 4 gin gecti yani bugun oğleden sona kanamam başladı ya neden neden bu 3. Dusugum oluyo ilaclar la ilerliordum kan pıhtılaşması var dedi doktor ama oyuna engel bi durum değil dedi ama gene duşukle sonuclanıyor galiba gercekden psikoljik cok bozuldu sinirlerim alt ust oldu
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.