Merhaba arkadaşlar. Son adet tarihim 24 Aralık Yumurtlama testi kullandığım icin de yumurtamın catladığı tarih 3 Ocak . Ocak 15 te normal gebelik testinden hamile olduğumu oğrendim yurt dışında yaşadığım icin ha diye gidip kan veremiyorum bekleyeyim artışı idrarla takip edeyim dedim. Birde ekimde kimyasal gebeliğim var . Neyse testim her gecen gun koyulaştı ilk kan testim 22 Ocak: 522 ikinci 24 Ocak : 722 en son testim 28 Ocak : 1616 cok moralim bozuldu ama Yinede umutla randevu tarihimi bekledim 3 şubatta kesem gozuktu tam 5+7 iken. Yolk keseside bar ama doktor daha yeni 4 yada 5 haftalık dedi. Hcg mim artışını pek onemsemedi ama tekrar iki tup kan aldı . Birini hcg icin aldı sonuc icin aricam dedi hala aramadı. Kalp atışı icinde 2 hafta bekliceksin dedi. Gec yumurtlamadım eminim neden boyle oldu tam 6 haftada keswde bebek gorunmezmiydi . Hic boyle birşey yaşayan oldumu. Yaşımdan dolayımı iki senedir cocuk istiyorum 39 yaşındayım. Yavaş artan hcg sağlıksız gebelikmi oluyor napıcam ben cok endişeliyim.