noisimyaşyaşadığı şehirkaybedilen tarihkaybedilen haftadoğum şeklikorunma suresibeklenmeyen adet tarihsonuc

not:topiğimize uzun zamandır uğramayıp bilgilerini paylaşmayanlar silinecektir.

KULLANICI ADIBEKLENEN DOĞUM TARİHİHAFTASI CİNSİYET ve BEBEGIN ISMIzerdal9 şubatbebişimiz geldi

merhaba arkadaşlar bu topiği acma gereği duydum bnm gibi bebeğini kaybedip yeniden yola başlayan arkadaşlarla dertleşip yeniden hamilelik yolunu beraber yaşayalım istedim
oncelikle yaşadıklarımı anlatayım 18 mart gecesi ikiz bebeklerim cennete uctuu 21 hafta 6 gunluktuler herşey normal giderken 2 gunde suyum fazlalaştı we patladı suyumun hepsi gidince bebeklerimi normal doğumla doğurdum son ana kdr yaşadı meleklerim taaki aramızdaki kordonu kese kdr

allahım bidaha yaşatmasın nerde warsaa cok zor gunler yaşadım haladaha yaşıyorum ama hayat dwm ediyor şimdi korunma suresine girdik6 ay kdr korunmayı duşunuyoruz snr allah izin werirse tekrar deneyeceğiizz
bnm gibi aynı yada benzer acıları yaşan warsa burda dertleşelim birbirimize destek olalım arkadaşlar cnku bzi bizden başka anlayan kimse olamazz.....