Şimdiden yardımcı olan tum arkadaşlara teşekkur ederim. Hayırlı bayramlar..
Var Olan Adsense Hesabını YouTube'a Bağlama
WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Diğer Sosyal Medya Ağları
- WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail
- Var Olan Adsense Hesabını YouTube'a Bağlama
-
29-09-2022, 00:11:59Merhaba arkadaşlar, ben onceden blog, forum tarzı site işleri ile uğraşıyordum, ve o zamanlardan kalma Adsense hesabım mevcuttu. Gecen gunlerde arkadaşım ile karar alıp Youtube kanalı actık ( Eskinden kanalım vardı onun ismini değiştirdik ve icerik yuklemeye başladık. ) ve kanal ayarlarından Para Kazanma seceneğini aktif haline getirdim var olan Adsense hesabım ile ilişkilendirdim. İlk videomuzu yukledik para kazanmayı aktif hale getirdik ve videomuz şuanda 30 goruntulenme de. Ben Adsense hesabıma giriş yaptığımda aşağıda verdiğim fotoğrafta ki gibi goruntu ile karşılaşıyorum. Yani butun değerler sıfırda. Merak ediyorum acaba Youtube kanalım doğru duzgun ilişkilendirildi mi? Adsense uzerinden ilişkilendirilmiş İnternet sitelerine bakabiliyoruz acaba Youtube kanallarına da bakabiliyor muyuz? Kanalın doğru bir şekilde Adsense hesabıma bağlı olduğunu oğrenebilir miyim? Rapor bolumune giriyorum oraya bakıyorum 7 Eylul'de 82 goruntulenme diyor ancak videoyu 17 Eylul'de yayınladım.
Şimdiden yardımcı olan tum arkadaşlara teşekkur ederim. Hayırlı bayramlar..