Testi 12+6 da yaptırdık. Sonucu bir hafta sonra aldığımızda icimdeki sıkıntının boşa olmadığını anladım. Sarı alandaydım. (Cutt of değerinin altında yaş riskinin uzerinde) yaşım 23. Doktor cok riskli hemen yurtdışına kan ya da amniyosentez dedi. Ben de amniyosentezin zararlı olduğunu duyduğumu doğru olup olmadığını sordum evet zararlı duşuk yapabilirsin dedi. Tabii ki kabul etmedim. Hemen bize bir şirket ismi verdi. Bunu arayın goruşun sonucu bana onlar bildirecekler dedi. Yalnız bir de testte bebek yuzu yukarı bakmadığı icin doktora burun kemiğini goremediğinden nasal bone bilinmiyor yazıyor. Ama doktora sonuc icin gittiğimde ben gordum burun kemiği normal dedi. Bu da cok işkillendirdi beni.
Doktordan cıktıktan sonra ben hemen eşime başka bir doktor goruşu alalım dedim.
Medicalparka gittik. Sağolsun oradaki doktor bu sonucun sadece oran olduğunu kesin olmayacağını, cocuğun en ufak serce parmağında bile eğrilik olsa bu testin pozitif cıkacağını soyledi. Ultrasonda tek tek organlarını gosterdi eşimle birlikte izledik. Karaciğer, mide, bobreklerde buyume var mı? Kafa tasında su toplanmış mı? Omurilik normal mi? Hepsine baktı. Gayet sağlıklı gozukuyor dedi. Ve erkek dedi. Boyun ve burun da normalmiş. İlk kez bebeğimi bu kadar uzun ve guzel gorebildim

Şimdi goruntu olarak atıyorum testimi.
Okuduğunuz icin teşekkur ederim.