Aile hekiminin isteği uzerine gectiğimiz hafta ayrıntılı ultrasonografi tarama testlerini yaptırdım
Daha once iki kez duşuk problemi yaşadığım icin zorunlu olarak rutin kontrollerime surekli gittim.
Doktor bebeğin organlarında ileri derecede fetal anomali bozukluğu olduğunu soyledi. Tanıdığım bir kac kişinin tavsiyesiyle başka doktorlarada gittim ama nafile kesin olarak bebeğin alınması gerekiyormuş. Ağır bir cerrahi kurtaja daha once yaşadıklarımdan oturu yaklaşmayınca doktor korktuğumu anladı ustelemedi ve başka bir yontem daha olduğunu soyledi. Once duşuk hapı ile daha sonra ASP ile kucuk caplı bir cerrahi mudahale olabileceğinden bahsetti. Rimover kit diye bir duşuk hapı olduğunu receteyle alabileceğimi anlattı. Bu hapın iceriği hakkında bilgi de aldım. İsvec, Belcika ve başka ulkelerdende receteli raporlu ile gonderiyorlarmış oğrendim. Direk cerrahi kurtaja nazaran doğal duşuk olmuş gibi kucuk bir cerrahi mudahale ile işlem bitiyormuş. Eşimle birlikte bayağı bir araştırınca korkacak bir şey olmadığına ikna oldum acıkcası ama daha once bu haplara benzer cok farklı ilaclarla duşuk yapanlarla goruşup fikirlerini aldım. Kimisi hapları kullandıktan 6 saat sonra kimiside 10 saat sonra hastahaneye gitmiş. Bu haplardan daha once kullanan ve duşun tecrubesi olan varsa yazsın lutfen aklımda soru işaretleri kalmadan doğru bir karar vermek istiyorum.
Bebekte fetal anomali medikal duşuk
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Bebekte fetal anomali medikal duşuk