Merhaba, benim 2 tup bebek denemem var. 3. Denemeye hazırlanırken kendiliğinden hamile kaldım. Ustune gorme dedikleri sorunu yaşadım. Regli bittikten 5 gun sonra beta hcg 269 cıktı. 2 gun sonra 720 cıktı. Doktorumuz 5- 6 gun sonrası icin randevu verdi. Cok uğraşıp olmayınca insan birazda korkuyor. Doktora gitmeden bir gun once bir daha beta hcg baktirdim ve 2854 cıktı. Ne malesefki kontrolde kese gozukmedi. Ertesi gun tekrar kan bakıldı ve bu seferde 4487 cıktı. 2 hastane ve 3 farklı doktor baktı ancak kese veya kalp atışı hic bir yerde gozukmedi. Daha once gecirdiğim 2 ameliyat olduğu icin ve kesede hic bir yerde olmadığından 100 mg metotreksat yapıldı. Doz oldukca fazla genelde dış gebelikte değerler ikiye katlanmazmis. İğneden bir hafta sonra yeni bakılan beta hcg 12.294 cıktı. Doktorlar bebeğin sağlam olduğunu sadece yerinde cidden sorun yaşandığını soylediler. Tekrar 100 mg yapıldı. Bu cuma yeniden kan vericem. Ağrım var ancak dayanilmayacak boyutlarda degil. İkinci iğneden sonra su gibi bir kanama başladı. Oncesinde daha lekelenme gibiydi. Doktorlar binada regli kanaması değil dedi ve normal olduğunu belirtti.
İğneden sonra değerlerimiz ne zaman dusmeye başladı?
Kac kere ne kadar doz iğne oldunuz?
Dış gebelikte sonra normal yolla hamile kalabildiği mi ve ne kadar sonra korunmayı bırakıp hamile kaldiniz?