19 haftalık hamileyim...iyice iştahım arttı ve işin kotusu doymuyorum surekli mide kazintisi halindeyim...mesela akşam yemegini yiyorum sofradan kalkarken bile o kazinti var gibi hissediyorum..o gecsin diye de bazen cok yiyorum geciyor bir saat sonra yeniden icim boşalıyor sanki...ekmek yemem pek aram yok hamur işine de bayilmam ..meyve falan yiyorum sık yemeye calışıyorum ama yok hep ac hep acım cok huzursuz oluyorum...3kilo aldım 73 u gorunce bugun şok gecirdim boyim168...doğuma 5 ay var napicam cok sismekten korkuyorum...hamileyken istemsizce cok kilo mu alınır ...eğer bu kazinmalara rağmen az yersem sağlıklı beslenirsem kilo alimim dururmu...bitek bebek alsa keşke sağlıklı bir şekilde ..ben hic almasam yada en az şekilde atlatsam..korkuyorum istemsizce 85 kere falan cıkarım hatta gecerim diye...napmaliyim kızlar yaa gercekten moralim bozuluyor bu duruma bir hamilenin diyet listesi nasıl olur acaba ..diyetisyene gitmek istemiyorum listelere uymak zor geliyor evimde ne varsa az oz beslenmek daha tercihim ama bu kazintiyla birlikte nasıl olacak bilmiyorum..