Gebelik sonrası haşimato hastası olduğumu oğrendim bana kurtaj onerdiler !!! Yardımm!!!
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Gebelik sonrası haşimato hastası olduğumu oğrendim bana kurtaj onerdiler !!! Yardımm!!!
-
28-09-2022, 23:36:20İyi akşamlar herkeze. Konu hakkında bilgisi olan yaşayan bilen goren varsa lutfen yardımcı olsun. Bundan 3 ay once gebelik oncesi kontrole gittim ozel bir hastaneye normalde tum testlerin yapılması lazım bana sadece smear yapıp gebelik icin hazır olduğum bir problem olmadığını soyledi doktor. Bundan 1,5 ay sonra hamile olduğumu oğrendim ve testler yapıldı benim tiroid hormonu TSH 36 ya fırlamış olması gereken en yuksek değer 4,94 gibi birseydi. Hemen endokrin bolğmune yonlendirildim. Ertesi gun tekrar kan verdim değer 1 gunde 45 olmuş. Endokrin bolumundeki doktor bana bebeğin yeterli hormonu alamadığını doğduğunda ıQ su duşuk doğma ihtimalinin yuksek olduğunu ve kurtaj onerdiğini soyledi. Dunya başıma yıkıldı kulaklarım patlatacak gibi birşeyler oldu doktor konuşuyor ama ben anlamıyorum. Hemen tedaviye başlandı tabi kurtajı istemediğimi belirttim. 3 gun icerisinde değer 22 ye duşmuş. Boyle bir durum yaşayan var mı? Evlatlarını sağ Salim kucağına alan? İcim icimi yiyor. Burada benim durumumda olanlar varsa fikir paylaşmaları belki icimi rahatlatabilir