Bayanlar selÂm. Benim hikayemi burada coğu yerde paylaşım belki hatirlayanlar olacaktır. 8 haftalık bebeğimi zorunlu kurtaj yoluyla aldırmak zorunda kaldım. Gelişimi 6 haftalık da kalmıştı cunku. Kurtaj sonrası benim lekelenmelerim hic gecmedi hep boyle bir iki damla kahverengi lekelenme şeklinde gecti gunlerim. Kurtaj sonrası 20 gun sonra ilk kontrole gittiğimde herşeyin normal olduğunu soylediler. Fakat beniml icim rahat etmedi ve aynı araştırma hastanesi nde başka bir doktora randevu alarak muayene oldum. Ve doktor rahîm icinde birşey gordu ama ne olduğunu tam anlayabilmemiz icin histereskopi yapmalıyım dedi. Ona da evet dedik. Ve ben Perşembe gunu operasyonu oldum. Rahim duvarimda 3 cm boyutunda plesenta parcası kalkış parca diyemiyorum saten 6 haftalık bebeğin plesentasi o kadar dir. Ve bu plesenta doktorun anlatmasına gore rahimle bir butun haline gelmiş neredeyse baya uğraştırdı bizi temizlerken dedi doktor. Kemikleşmiş adete. Sordum kurtaj hata li yapılmış ve ben iki aydır icimde yaşıyorum o parcayı bundan sebep olabilir mi dedim. Doktor gebeliğin en başından bu şekilde oluştuğunu belirtti bana. Gebelik bu şekilde devam etseymis ilerde rahmimin alınabileceğini soyledi. Druurm boyleyken boyle varmı benim gibi aynı yada benzer kaderi paylaşan birileri. Şuan doktor her ne kadar tamm desede icin rahat değil. İkinci bir bebek istiyoruz bebeğim olur mu bunca işlem sonrası