Boş kesede Bebek Ne Zaman gorunur?
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Boş kesede Bebek Ne Zaman gorunur?
-
28-09-2022, 23:08:14Merhaba Arkadaşlar. Site de cok gezdim soruma cevap bulamadım. 5 gun once test idrar testi yaptım 3 adet hepsi de ikinci cizgileri hafif silik cıktı. Ertesi gun hemen doktora gittik normalde regli tarihime gore 5haftalık gebe olduğum gerekirdi fakat doktor gec dollenmeden dolayı 4 haftalık Dedi ultrason ile baktı hic birşey yok alttan kontrol etti ve boş keseyi gorduk cok şukur. Fakat adı ustunde boş ve bu beni korkutuyor. Eşim ilk evliliğinde cocuk icin tedavi gormuş ve hastane heyeti spermlerin yavaş ve tembel olduğunu soylemişler. Tup bebek haricinde cocuk sahibi olması imkansız demişler. Ama bende oldu bu bir mucize şuan tek korkumuz kesenin boş olması gunler gecmiyor bir turlu. Boş gebelik sorunundan cok korkuyorum. Arkadaşlar kalp atışını sormuyorum kesenin icinde nokta kadar bile olsa Bebek Ne Zaman gozukur? Doktor cumartesi tekrar gelin Dedi kontrol icin. Birde bir kist oluşmuş 3,5 cm capındaymış bu kistte butun gebeliklerde gorunuyormuş kendiliğinden de kayboluyormuş. Şimdi ben gercekten hamilemiyim? Eşimin tek şansı ve mucize bana akıl verin lutfen. O kesenin boş cıkma durumu olabilir mi. Şuanki belirtiler cok aşırı yemek yiyorum goğuslerimi cok hassas ve surekli uyuyorum. Şimdiden teşekkurler