Bismillahirrahmanirrahim.
ablalarım, kızkardeşlerim tam 1 senedir cocuk istiyorduk bende hafif polikistikover sendromu eşimin de sperm sayısı cok azdı ileri hareketli 0dı (sperm sayısı 1.9 milyon civarı). Bugun hamile olduğumu oğrendimadetimin gelmeyişinin 11.gunuydu ama polikistik olduğu icin gecikmelere alışığım fakat kasıklarımda cok ciddi ağrı vardı iki gundur beni cok rahatsız ediyordu.gecen hafta test yapmıştım negatifti, bugun eşime dedim ki ben soğan suyu falan yapayım iceyim de adetim gelsin ağrıdan oluyorum sen bi test daha al emin olalım ondan sonra iceyim dedim. Ve sonuc bizi şoke etti. Sizlere teşekkurum burada sorularıma cevap verip bana hic bilmediğim sperm testi ovulasın testi vs hakkında Bilgilendiren herkesten Allah razı olsun sayenizde bilinclendim eminim cok da faydası olmuştur ilişkimize.
son olarak şunu soylemek istiyorum doktorum sperm sayımız duşuk olduğu icin, bende de polikistik olduğu icin tup bebeğe yonlendirmişti fakat cok Şukur bunlara gerek kalmadan hamile kaldım. Allahım dileyen herkese verir inşallah Sizleri seviyorum sorduğum sorulara cevap veren yardımcı olan herkesten Allah razı olsun