H&m magazaları sıkayet!!!
Giyim, Moda, Trendler0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Giyim, Moda, Trendler
- H&m magazaları sıkayet!!!
-
28-09-2022, 21:49:03Arkadaslar bugun Istanbul'da ''Forum İstanbul'a'' gıttım .H&M urunlerini cok begenıyorum ama bu magazaların halı ne anlayamadım .ınanın bugun tansıyonum fırladı sınırden .tum subelerı mı boyle yoksa sadece forum ıstanbul'da kı subesı mı boyle anlamadım .pazar urunu gıbı secmece halıne gelmıs urunler .reyonlar bırbırıne gırmıs .elını attıgın her reyondan alakasız bırseyler cıkıyor.ornegın bugun bır trıko begendım .bedenını aynı reyonda bulamadım .aradım taradım cocuk reyonunun bolumunden cıktı urun.bu ne sacmalık boyle ya soracak bır tane personel yok.urunlerın hepsı secmece gıbı atılmıs dagılmıs bır taraflara hıc duzen yok bıt pazarından beter.spor jeanlar klasık patolonların yanında ,sortlar kazakların ustune elbıseler panolonların yanına atılmıs ıncık cıncık olmus resmen .hele kı bır urun begenırsen vay halıne ara kı dıger bedenını bul acaba nereden cıkacak dıye.koskaca magaza da bır tane personel olmaz mı yaa personeller sadece kasa da mevcut .ındırım desen ındırım degıl.hanı cogu markalarda urunler ındırım zamanında dagılır ama ,ındırım de yok .elımı attıgım her urun 50 tl de baslıyor en az.ınanın bugun sınırden tansıyonum fırladı .bır trıko begendım gıttım kasaya sordum;ılgılenecek personel bulamadım bu urunun dıger bedenlerı nerede acaba arattırırmısınız lutfen dedım . adamın bası kalabalık benı basından salıyor reyonda yoksa yoktur hanımefendı dedı .ben de;reyon dıye bırsey yok kı orta da bu urunu ben cocuk reyonundan buldum getırdım dedım .mon mon bakıyor suratıma .ben de sınırlendım, ben reyon fılan gormedım alın olmayan reyonunuza koyun bu urunu dedım.urunu oylece kasaya bıraktım bır hısımla cıktım .arkadaslar ınanın cok sınırlendım.sokak modasını yansıtıyor dıye de bu kadar dagınık bıt pazarını anımasatan secmece seklınde olmaz kı bır magaza .bır tane ılgılenecek personel yok .ustelık ılk defa degıl her zman forum ıstanbul'da kı sube boyle .