BAKIRKOY:Abiye mağazalarıyla dolu ama hepsinde aynı model,butik adnan vardı sanırsam onun dışında orda da cok ağır modeller var,belki nişanlanıcak olanlar icin iyi bir alternatif olabilir.Diğer mağazalar birbirinin aynı abiyelerle dolu.Yaşadığım yerden boş yere zahmet edip gittiğim bir yer.
MaHMUTPAŞA:Buraya hic gitmedim ama gidenlerden aldığım fikir modası gecmiş kıyafetlerin bulunduğu bir yer olduğunu soylemeleri.Yani oyle aman aman şık birşey bulamazmışım,boşuna gitme dediler,buraya gidenler..?
FATİH:Burasını da onerdiler.Yanlış anlaşılmasın sakın hani Fatih daha muhafazakar bir yer ya burdaki mağazaların daha cok o kesime hitap edebileceğini duşunduk,bu yuzden gidip gitmemekte kararsız kaldık.Tabi bu yuruttuğum fikir sacma da olabilir,ama ne biliyim oyle duşundum işte :/
NİŞANTAŞI:Kesinlikle cok guzel kıyafetler var ama sanırım baya pahalı.Televizyon da bana herşey yakışır diye bir program vardı,bazı bayanlar buradaki mağazaları filan dolaşırken fiyatlar hakkında o zaman az biraz fikir sahibi oldum.
Evet sizin tavsiyelerinizi bekliyorum.Tarzım hakkında fikir sahibi olabileceğiniz birkac resim ekledim.Tabi bunların aynısını bulamayacağımı biliyorum,ama bunlara yakın elbiseler satan mağazalar hakkında fikir verebilirseniz sevinirim kızlar.Şimdiden teşekkurler....