Merhaba, TurkNet altyapı sorgulaması yaptığımda alabileceğim hız 50 Mbps goruntulenmekte. Yaklaşık 15 yıldır Turk Telekom kullanıyorduk, fakat internet hizmeti sağlayıcım Turk Telekom'u değiştirme kararı aldık. Turk Telekom mevcut altyapı hız değerlerimde cıkan sonuc maximum 82 Mbps cıkıyor. Ayrıca farklı markalardan (GIBIRNet, Netspeed,Millenicom) test yaptığımda minimum; 80, 82, 85 aralığı goruntulenmekte. TurkNet'te 50 Mbps'ye zoraki tutulmam cok sacma geldi, diğer tum internet sağlayıcılarında aynı hızı alırken TurkNet paketi almaya calışırken test sonucu neden duşuk cıkıyor? TurkNet altyapı sorgulama sistemi stabil calışmıyor bu doğru değerler kesinlikle değil. Muşteri hizmetleri personeliyle konuşup bu durumu izah ettim, bizim sistemimizde ne cıkarsa Max onu verebiliriz sistem uzerinde herhangi bir hız değişikliği yapamayız gibi klasik ezber cevapler verdiler, bu durum benim icin cok komik bir hal aldı. Benim isteğim 100 Mbps'lik paketi kullanmama acmaları ve en azından diğer markalarda alabildiğim hızı almak istiyorum, şu an mevcutta 80 Mbps bandında hız alıyorken, TurkNet maalesef olmaz demesi cok sacma.
Sn. @recepbaltaş, TurkNet'le ilgili son zamanlarda bircok tanıtım videoları cekiyorsunuz, bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?