Slm arkadaşlar ben 1 yillik evliyim pko var ve tedavi goruyordum klomen kullandim ilk ay olumsuz oldu ikinci ay tekrar kullandim ve tekrar olumsuz oldu yumurtaliklarim catlamak bir yana hic buyumediler bile dr gelecek ay ilacin dozunu arttiralim dedi fakat daha sonra gidemedim bu salgin yuzunden....Adet tarihim 2 nisan fakat adet olamadim hic test yapmadim acikcasi dr oyle soyledikden sinda hic umudum kalmamisti zaten... Daha sonra ayin 19 unda bi parca dusurdum ve cok korktum fakat hic kanamam olmadi 2 gun sonra ayin 21 inde adet oldum cok sancili ozellikle sirt agrisi cok yasadim ve halen daha adetim suruyor kanamam cok cok cok fazla normalde adetim 5 gun surerdi ilk 3 gun sadece kanamam olurdu ilk defa boyle yogun bir kanama yasiyorum hastaneye de gitmek istemiyorum bu salgin doneminde sizce dusuk mu yaptim ??? ..... Ve bu kanama ne zaman durur hic bitmiyecekmis gibi artik baş donmesi oluyor.... Yasayanlar veya bilgisi olanlar yazabilir miiiii ????
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.