Bu konu ile ilgili destek kaydı actım fakat bir de sizlere sormak istedim. Turk Telekom altyapısı ile fiber hizmeti almak icin mevcut VDSL aboneliğimi iptal ettirmem mi gerekiyor yoksa VDSL aboneliğimi iptal ettirmeden direkt olarak Fiber'e geciş sağlıyorlar mı? Tecrubeli arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Turk Telekom altyapısı ile TurkNet Fiber'e nasıl gecilir?
İnternet Servis Sağlayıcıları0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- İnternet Servis Sağlayıcıları
- Turk Telekom altyapısı ile TurkNet Fiber'e nasıl gecilir?
-
28-09-2022, 20:49:39Merhabalar, bugun itibari ile adresimde Turk Telekom Fiber'i aktifleşti. Mevcut durumda TurkNet VDSL kullanmaktayım. Yaklaşık 2 hafta TurkNet ile bir destek konusunda telefonda goruştuk, eskiden VDSL muşterilerin aboneliklerini iptal etmesi ve o şekilde Fiber'e başvurması gerekiyormuş. Fakat değişen sistemde abonelik iptal ettirmeden, VDSL'den Fiber'e donuşum sağlanabiliyormuş. (bu ay başlamış sanırım)
Bu konu ile ilgili destek kaydı actım fakat bir de sizlere sormak istedim. Turk Telekom altyapısı ile fiber hizmeti almak icin mevcut VDSL aboneliğimi iptal ettirmem mi gerekiyor yoksa VDSL aboneliğimi iptal ettirmeden direkt olarak Fiber'e geciş sağlıyorlar mı? Tecrubeli arkadaşlar yazarsa sevinirim.