Turksat kablo kullanıcısıyım ve yaklaşık 2 senedir "Muhteşem 2´li Kampanya" (Paket iceriği: 25 Mbps'ye kadar akıllı sınırsız ve KabloTV temel paket) kullanmakta olup Ocak'ın başında mevcut taahhudum bitiyor. Velhasıl "Akıllı Sınırsız" tarifesinin saat 19:00-24:00 saatlerini kapsayan gunun buyuk bolumunde bağlantı hızları tarifede belirtilen 10 Mbps gibi komik bir rakama duşurulduğu icin ve verilen modemin konfigurasyon ayarı karışık gelmesi ve yetersizliğinden oturu (ozellikle Wi-Fi ayarlarındaki kanal ayarlama vs.) verimli kullanamıyoruz. Dolayısıyla yeni bir ISS'ye gecmek istiyoruz ki aklıma Turk.net geldi ve alt yapıyı sorguladığımda gayet yeterli bir sonuc aldım:
Surprizbozan: Turk.net Altyapı Sorgulaması
Aklımda birkac sorular var;
Bu ISS'ye gectiğimde VDSL veriliyor mu? Veriliyorsa onerir misiniz yoksa yeni VDSL almam gerekir mi? (Elimde AirTies Air 5450 modemim mevcut, misal bunu kullanabilir miyim?) Bağlantı kopmaları, hız duşmesi, ping artması gibi durumlar sık sık yaşanıyor mu? Boyle bir durum yaşandığında rahatca mudahale edebiliyor muyuz? Olaki istenilen duşuk hız cıktığında veya bağlantı sorunu gibi bir durumlar yaşandığında, Turksat'taki gibi canlı destek ile iletişime gecip arıza kaydı oluşturabiliyor muyuz? (İşitme engelli olduğum icin telefonla konuşmak benim icin zorlu oluyor, dolayısıyla canlı desteği olması benim icin onemli.) Bunların dışında başka ISS oneriniz varsa kabulumdur. İlginiz icin şimdiden teşekkur ediyorum.